Το 1951 ιδρύεται στη Λευκωσία από τον Μελή Μακρή το οδοντοτεχνικό εργαστήριο M. Makris & Son Ltd το οποίο έως σήμερα, εβδομήντα χρόνια μετά, και υπό την πρωτοποριακή καθοδήγηση του Μιχάλη Μακρή, συνεχίζει να προσθέτει λάμψη στα χαμόγελα των πελατών του.

Με άρτια κατανόηση της σημασίας του φωτός, της μορφής και της λειτουργικότητας, δημιουργούμε και παρέχουμε άψογες φυσικές προσθετικές αποκαταστάσεις.

Τα χειροποίητα προϊόντα τελειοποιούνται με την χρήση προηγμένων και εξειδικευμένων τεχνικών, φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά και με την χρήση εξελιγμένων μηχανημάτων. Επιπλέον, οι προσθετικές μας εργασίες σχεδιάζονται με στόχο να συμπληρώνουν την προσωπικότητα του κάθε ατόμου ξεχωριστά με γνώμονα την ισορροπία στο πρόσωπο και σκοπό την ενίσχυση της οργανικής ομορφιάς του χαμόγελου.

Στόχος του εργαστηρίου M. Makris & Son Ltd είναι να εξασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, λειτουργίας και ικανοποίησης από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας. Οι έμπειροι τεχνικοί, οι δημιουργικοί καλλιτέχνες και η έμπειρη ομάδα εξυπηρέτησης των πελατών του εργαστηρίου, διασφαλίζουν την απαράμιλλη αισθητική, την αντοχή και την υποστήριξη που απαιτείται για την τελειοποίηση του χαμόγελου. Με ισχύουσα θέση στον κλάδο του, θεωρείται η καλύτερη επιλογή όσον αφορά στην άψογη αισθητική της οδοντοπροσθετικής.

Οδοντοτεχνικό εργαστήριο M. Makris & Son Ltd
Εμπνευσμένο από τη φύση. Τελειοποιημένο από την επιστήμη.